De wereld online op je laptop

Het leven kan in de westerse maatschappij tegenwoordig worden opgedeeld in twee. Het leven in de fysieke buitenwereld en het leven online. Meer dan ooit werken we digitaal en ook zijn we grote delen van de dag op het internet te vinden. Het hoort er tegenwoordig gewoon bij en men is er ook op ingesteld. Zelfs voor de grootste digibeten onder ons wordt het digitale leven tegenwoordig zo ontworpen dat het voor iedereen toegankelijk is. Je hebt namelijk veel meer mogelijkheden op het internet dan je misschien denkt. In deze blog vertel ik je daar over. Lees je mee?

Online sleutels

Je hebt een nieuwe laptop besteld! Geweldig, dat is al het halve werk. Als het goed is, heb je voor de aanschaf goed onderzocht welke bij jouw behoeften past. Een laptop die gemaakt is voor het spelen van computergames zit namelijk heel anders in elkaar dan een laptop die je enkel voor werk of studie gebruikt. Als je jouw nieuwe speeltje uitpakt en wilt installeren, kan je er daarna nog niet heel veel mee. Je hebt bepaalde software nodig. Software die je kan kopen, installeren en vervolgens kan gebruiken. Ook dit regelen, doe je gewoon online. Met online Keys, als het ware.

Hoe werkt het?

De meeste mensen verwachten dat programma’s zoals Word standaard op een laptop aanwezig zijn, maar dat is helaas niet zo. Hiervoor moet je Microsoft Office aanschaffen. Zoals ik zei, kan dit tegenwoordig allemaal online. Installatie instructies en codes worden je dan meteen via de mail toegestuurd. Je hoeft helemaal niet meer op de post te wachten en je kan alles zo invoeren. Je krijgt een licentie voor gebruik, dit is als het ware de code. Bij ieder programma werkt dat een beetje anders. Sommige zijn een half jaar of een jaar geldig en andere kan je blijvend gebruiken zonder te hoeven vernieuwen. Als je wel moet vernieuwen dan vraagt het programma uit zichzelf om een vernieuwde code.

Wat zijn de mogelijkheden

Er zijn een aantal websites die in dit soort Keys voorzien. Maar, de meesten beperken zich tot enkel de verkoop van games. Bij onlinekeys.nl doen ze dat niet. Daar kan je alles vinden, van de nieuwste spellen tot Microsoft office download. En ondanks dat het dus online werkt, is er hier nog steeds een klantenservice beschikbaar bij vragen. Niet meer wachten, meteen aan de slag en de nodige duidelijkheid. Wat wil je nog meer? Je bent helemaal klaar om dat stukje van het leven, het digitale deel, invulling te geven.

About

No Comments

Leave a Comment