Netflixen tot je er bij neer valt, en daar voorbij.

Of tot wanneer je natuurlijk alles al gezien hebt. Maar er is zoveel te zien via Netflix dat die kans klein is dat je alles gezien krijgt. Want ze weten je wel te houden natuurlijk. Maandelijks worden er wel nieuwe series of films toegevoegd die jij kan bekijken. We hebben natuurlijk allemaal ons eigen favoriete serie of film die je zo snel gekeken hebt dat je telkens op zoek moet naar nieuwe series of films. Maar gelukkig komen daar natuurlijk de nieuwe seizoenen ook weer van uit.

Zolang je maar genoeg favorieten hebt.

Zelf kijk ik veel series en krijg ik er geen genoeg van. Oprecht kan ik ook balen wanneer ik weer een seizoen heb afgekeken en moet wachten op een nieuw seizoen. Maar zolang je genoeg series, of films, op jouw lijstje hebt staan, raak je eigenlijk nooit uitgekeken. En de nieuwe seizoenen komen soms sneller dan je denkt op Netflix te staan. Want ook ik heb dat probleem, waarvan drie series binnen twee weken eigenlijk allemaal een nieuw seizoen releasen op Netflix en je niet weet waar je de tijd vandaan moet halen om de nieuwe seizoenen te bekijken. Want ja, eenmaal 1 seizoen gekeken, dan komt er natuurlijk van weer een andere serie een nieuw seizoen uit. Je weet soms gewoon niet waar je de tijd vandaan moet halen. Maar er zijn natuurlijk ergere dingen op de wereld.

En wil je meer content zien dan wat Netflix Nederland te bieden heeft?

Dan kan je een VPN verbinding nemen die jouw meer content biedt. Hierdoor kan je ook alle films en series kijken die onze medemensen in bijvoorbeeld Amerika kijken. Dan raak je al helemaal nooit meer uitgekeken. Zo krijg je nog meer aanbod en moet je je al helemaal gaan bedenken waar je de tijd vandaan moet halen. Maar zo kan je jouw lijstje wel goed aanvullen en heb je altijd wat te kijken. Wel moet je dan goed zijn in het niet verklappen van spoilers, want jij kan natuurlijk verder kijken dan jouw vrienden die nog moeten wachten op het nieuwe seizoen terwijl jij barst van het enthousiasme en het liefst alles wilt vertellen. Maar dat mag je natuurlijk niet doen. Het heeft zo zijn voordeel dat je meer kan bekijken, maar je kan er eigenlijk niet echt met iemand over praten, of je moet altijd samen met een vriend of vriendin kijken. Dan kan je jouw frustraties over het seizoen uiten en kan je het er met iemand over hebben.

About

No Comments

Leave a Comment