PWA developer

Steeds meer mensen kijken naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van webshops en websites. Dit is heel belangrijk geworden in het zakenleven en dit komt doordat we steeds meer bezig zijn met digitaliseren. Alles is aan het digitaliseren en zelfs ondernemingen zijn bezig met digitaliseren. PWA is nu ook erg bekend en staat voor Progressive Web App en kan op verschillende manieren heel handig zijn. Het biedt namelijk de oplossing voor de beperkingen van web-oplossingen op het gebied van kwaliteit, performance en internetverbinding. Een PWA developer weet precies hoe u hier het beste mee omgaat en hoe je het goed kunt toepassen. Wat zijn nu de voordelen van Progressive Web App? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat u er alles over te weten komt.

Voordelen van PWA

Een PWA kunt u prima als app gebruikt worden, maar ook als website. De functionaliteiten van de browser en het apparaat waarop de PWA bezocht wordt, gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn de PWA’s ook voor u beschikbaar via de browser en hoeft er niets geïnstalleerd te worden. Een groot voordeel voor uw website is dat uw website bezocht kan worden door mensen op een computer, mobiel en tablets. Ook kan een PWA toegevoegd worden als app icoon op het scherm van de gebruiker. 

PWA heeft ook ondersteuning voor SEO en dit is heel erg belangrijk voor uw website. De websites kunnen op deze manier uitgelezen worden door een crawler. De content van de PWA is op deze manier beter vindbaar binnen de zoekresultaten van Google. Dit betekent natuurlijk veel meer verkeer op uw webshop of website, maar ook veel meer omzet. Dit moet als muziek in de oren klinken voor veel ondernemers. 

B2B webshop Magento

Het laten maken van een B2B webshop Magento kan heel erg handig zijn voor uw onderneming. U wilt natuurlijk een prachtige website hebben, maar ook een functionerende website. De klanten moeten makkelijk iets kunnen bestellen op uw webshop en bij veel webshops is dit niet mogelijk. Dit komt doordat deze webshops te veel valkuilen hebben en met een Magento webshop is dit niet het geval. Ook met een B2B webshop is dit erg belangrijk en wilt u ervoor zorgen dat bedrijven ook goed kunnen winkelen op uw website. Een Magento webshop laten maken is de beste oplossing, omdat u op deze manier zeker weet dat de webshop er tip top uitziet, ideaal toch?

About

No Comments

Leave a Comment