Een all in one pc kopen is een goed idee

Een all in one pc kopen staat misschien nog niet op je lijstje. Maar toch kan dat een heel goed idee zijn als je toe bent aan een nieuwe desktop. Een all in one pc neemt veel minder ruimte in en is minimaal net zo krachtig. Je kunt een all in one pc kopen die precies voldoet aan jouw eisen. Bijvoorbeeld op het gebied van graphics of sound. Ook heb je nu al all in one pc's die een touchscreen hebben. Dat voorkomt dat je ook nog een losse muis nodig hebt. Een los toetsenbord is dan wel weer fijn. Dat tikt toch net even fijner. Een all in one pc kopen kun je online regelen.

Waarom een all in one pc kopen en geen laptop of tablet?

Een all in one pc is er op gebouwd om te blijven staan waar 'ie staat. Je zet 'm op je bureau en hebt dan dus weer een vaste werkplek. Hierdoor kun je er een groter scherm neerzetten dan wanneer je een laptop of tablet aanschaft. De kwaliteit van een laptopscherm is over het algemeen prima, maar zo'n scherm is vaak net niet groot genoeg om een hele dag achter te gaan zitten. Je merkt dat aan je rug, nek en schouders. Heb je een wat groter scherm voor je neus, dan kun je meer ontspannen zitten werken en ben je dus, uiteindelijk, een stuk productiever.

Een traditionele desktop is toch ook oké?

Ja natuurlijk is dat prima! Als jij er fijn mee kunt werken, is er natuurlijk niets aan de hand. Het grote voordeel van een all in one pc is dat alle techniek in één behuizing zit. Je hebt dus een stuk minder ruimte nodig en dat kan wel heel fijn zijn. Zeker wanneer je wat kleiner woont of geen aparte werkkamer hebt. Een gewone desktop is vaak een flink apparaat dat enorm opvalt. Een all in one pc is wat subtieler.

Waarom zou ik nu een nieuwe computer kopen?

De kans is groot dat jij op dit moment ook thuis aan het werk bent. Je werkt dan misschien op een oude laptop of een oeroude desktop, de snelheid van je computer is dan waarschijnlijk ver te zoeken. Dat frustreert enorm. Door een all in one pc aan te schaffen heb je het nieuwste van het nieuwste en zul je merken dat je met meer plezier aan je werk gaat. Ook thuis. Ook als de kinderen druk zijn en ook als je eigenlijk liever wat anders ging doen.

About

No Comments

Leave a Comment