Net jouw eigen timmerbedrijf begonnen.

toolnation - gereedschapswagen - 1

Ben jij net jouw eigen timmerbedrijf begonnen? Gefeliciteerd, super dat je de stap hebt gezet om voor jezelf te beginnen. Maar daar komt natuurlijk wel het een en ander bij kijken. Want je moet natuurlijk wel een goed begin maken, dan kan je gelijk goed van start. Want wanneer je nog niet alles hebt, dan werk je alleen jezelf tegen en kan je geen fijne start maken. En dat is voor niemand fijn natuurlijk. Maar waar kan je allemaal op letten? Wij zetten een paar dingen voor je op een rijtje. 

Begin bij het begin.

Natuurlijk moet je als eerste een naam en logo hebben voor jouw bedrijf. Want uiteindelijk moeten mensen wel weten wie ze moeten bereiken. Wanneer je een herkenbare naam hebt en een bijpassend logo, wordt het voor mensen herkenbaar en gaan ze beter onthouden. Want wanneer ze dan denken : Goh, wij hebben iemand nodig die deze klus komt klaren bij ons, of wij hebben hier hulp bij nodig. Dan wil je natuurlijk dat ze aan jou denken en niet aan iemand anders. Want uiteindelijk wil jij natuurlijk ook gewoon geld verdienen.

Alles bij elkaar hebben, dat is wel zo handig.

Het is natuurlijk fijn wanneer je alles bij elkaar hebt en je zo gemakkelijk elke klus kan klaren.  Want daar doe je het natuurlijk voor. Niets is zo vervelend dan telkens op en neer te moeten rijden omdat je iets niet bij hebt, of het paste niet nog in jouw gereedschapswagen. Dat is totaal niet handig. Het is ook handig wanneer je ook nog ruimte hebt om materiaal mee te nemen. Zo heb je alles goed bij elkaar en kan je door met het werk zonder dat je tussendoor telkens moet stoppen. Dus zorg er voor dat je de ruimte hebt om alles mee te nemen. Zo klaar jij elke klus in no time. Ik had eerste gewoon een Gereedschapswagen gevuld gekocht, maar het werkte pas echt toen ik een Stanley gereedschapswagen had.

De juiste kleding helpt ook.

Kijk, je weet vast wel dat je niet met jouw nieuwste kleren moet gaan klussen. Want dat is zonde natuurlijk. Maar je moet wel kleding hebben waar jij je goed in kan bewegen en wat ook voor de nodige bescherming zorgt. Want we moeten wel veilig werken. Ongelukken daar houden we niet van en voorkomen we daarom ook liever. Dus zorg voor goede kleding en de juiste schoenen om mee te werken.

Ben jij de volgende alles kunnen die gebeld wordt voor elke klus?

About

No Comments

Leave a Comment