Een nieuwe telefoon kopen doe je zo!

Nieuwe telefoon kopen

Een nieuwe telefoon kopen kan nogal een opgave zijn. Zeker in het tijdperk waarin we nu leven wordt je overspoeld met opties en informatie. Hoe kies je daaruit dan de beste telefoon? In deze blog geef ik wat tips hoe jij de beste telefoon voor jou uitkiest! Succes met kiezen!

 

  • Bedenk van te voren wat je met je telefoon wilt. Het is erg belangrijk om de zoektocht naar een nieuwe telefoon te starten met het bedenken wat je eigenlijk wilt van een telefoon. Tegenwoordig heb je de keuze uit duizenden apparaten, maar deze lijken lang niet allemaal op elkaar. Het scheelt dus om van te voren na te denken over wat je wilt, zodat je niet wordt afgeleid en voor opties gaat die je niet nodig hebt. Dit is mij zelf wel eens gebeurd. Bij zoveel keuze ga je allemaal dingen zien die je in eerste instantie niet wilde. Vervolgens koop je ze dan toch om er later achter te komen dat je het vrijwel niet gebruikt!
  • Kies tussen prepaid of abonnement. Los van de keuze van telefoon moet je ook kiezen of je een prepaid telefoon of een abonnement wil. Voor deze keuze gelden ook een paar regels: bepaal je bel/sms/data gebruik, bepaal je verzekering , denk na hoe lang je je telefoon wilt en denk na wat je maximaal nodig hebt of wilt. Als je dat hebt gedaan kun je de keuze maken tussen prepaid of abonnement telefoons. Als je langer dan een paar jaar met je telefoon gaat doen en niet zoveel belt en data gebruikt kun je beter voor een prepaid telefoon gaan. Wil je na een jaar of twee wel weer een nieuwe telefoon en bijvoorbeeld onbeperkt bellen en data, ga dan voor een abonnement!
  • Kijk niet naar te veel telefoons maar kijk een paar filmpjes. Zoals bij tip 1 al wordt gezegd: kijk niet naar alle opties die beschikbaar zijn. De hoeveelheid is tegenwoordig overweldigend en dit kan je keuze-capaciteit beïnvloeden. Zoek in plaats daarvan een paar telefoons uit en kijk op youtube naar filmpjes over de telefoon! Zo leer je er veel sneller veel meer over!
  • Een iets ouder model kan net zo voordelig zijn! Als je niet zoveel te besteden hebt, dan is ook altijd een goed idee om niet direct voor het nieuwste model te gaan! Vaak zijn modellen die een jaar oud zijn net zo goed, of in ieder geval bijna net zo goed. De prijs scheelt wel echt enorm! Ga niet voor een te oud model, want dan kan het zijn dat hij al snel niet meer te updaten is!

 

Met deze tips lukt het gegarandeerd om een nieuwe telefoon te kopen!

 

About

No Comments

Leave a Comment